Ta din klättring till nya nivåer! 


Bergsidan har tillsammans med klättercoachen Daniela Ebler tagit fram ett upplägg för de som vill utvecklas i sin klättring. Upplägget är träning inomhus med coach under hösten som förberedelse inför en resa till Kalymnos i oktober då vi får möjlighet att använda det vi lärt oss. Daniela följer med till Kalymnos och coachar dig på plats.

Vi har haft upplägget två gånger tidigare och hade en härlig och utvecklande tid med mycket träning och en avslutande resa till Kalymnos. Som en deltagare sa "Helt galet bra. Så tacksam att jag kom med i denna grupp. Verklig bra upplägg." 

I coachningen ingår fem gemensamma pass och två individuella med start i augusti. Tillsammans med det får du ett veckoschema med klättring (teknik, taktik, mental), styrka och mobilitet att följa utefter dina mål och tillgängliga tid. Det här upplägget är ett äventyr där du kan ta ett ordentligt kliv i din utveckling som klättrare, både fysiskt och mentalt. Det är ett åtagande som spänner över några månader och det krävs både tid och energi för att följa programmet, men belöningen är stor och det är ett äventyr du kommer minnas! Man väljer själv sitt mål (ex. en grad, eller mental trygghet, mod, erfarenhet osv) och träningen kommer att läggas upp efter det.

Tidpunkten för resan till Kalymnos är vecka 43, en bra tid att resa från det trista oktobervädret  i Sverige till Kalymnos där det fortfarande är fint klätterväder. 

Max 8 deltagare, först till kvarn gäller!

RESA 19-26 Oktober
I resan ingår transport från och till flygplatsen i Kos (alt Kalymnos), hyrbil, boende med frukost yoga och fem dagars coachning. Flygresa ingår ej.

Förkrav
Rött kort. Inga krav på klätternivå eller tidigare erfarenheter från utomhusklättring.

Pris
Coachning 5100:-/person
Resa 9950:-/person

Anmälan
Anmäl dig här så snart som möjligt. Max 8 deltagare, först till kvarn gäller! Vi vill ha en bindande anmälningsavgift på 2000:-. Slutbetalning sker senare. Läs våra resevillkor nedan innan du gör din anmälan. 

Vid frågor kontakta Marcin på marcin@bergsidan.se

Hoppas vi ses!

Daniela.jpg

Daniela Ebler är en av Sveriges mest meriterade coacher med flerårig erfarenhet av att träna såväl nybörjare som elitklättrare. Hon har gått GIHs tränarprogram, är utbildad elittränare hos STAC (Swedish Top Athletic Center) och har arbetat tillsammans med några av världens skickligaste tränare. Daniela har också tävlat på elitnivå bl a på världscupen och vunnit boulder-SM 2 gånger.

 

Tider för träningen inför resan
Alla pass sker på Klättercentret Telefonplan. Inträde ingår ej.

Gemensamma pass
Vecka 32, 34, 36, 38, 40
Kl 19 - 21 Vecka 32+38
Kl 18 - 20, vecka 34, 36, 40

Individuellt pass 1
V. 31, 29 juli - 2 augusti
kl. 7.30, 10, 13, 17.30, 20
3-4 augusti
kl. 10
Individuellt pass 2
v. 36/37, 5-6 september
kl. 7.30, 10, 13, 17.30, 20
7-8 september kl 10
11 september
kl. 7.30, 10, 13, 17.30, 20