Ta din klättring till nya nivåer! 


Bergsidan har tillsammans med klättercoachen Daniela Ebler tagit fram ett upplägg för dom som klättrar 6B eller svårare utomhus och som vill utvecklas i sin klättring. Upplägget är träning inomhus med coach under vintern som förberedelse inför en resa till Kalymnos i Maj då vi får möjlighet att använda det vi lärt oss. Daniela följer med och coachar på plats på Kalymnos. Upplägget är anpassat för dom som klättrar 6B eller svårare utomhus och som vill lyfta sin klättring till högre nivåer.

Vi startar redan i Januari så det är ingen tid att förlora! Endast 8 platser, först till kvarn gäller!

I upplägget ingår 8 pass med coach från mitten av Januari till April. Två pass bokas individuellt och 6 pass är gemensamma där vi tränar tillsammans och peppar varandra.

Första individuella passet bokas mellan 15-26 Januari. Vi går igenom målsättning och genomför analys bl a med hjälp av filmning. En individuell utvecklingsplan tas fram för varje deltagare.

De gemensamma passen startar måndag den 22 Januari och därefter varannan måndag fram till den 30 April. Räkna med att de gemensamma passen är ca 3 timmar.
I de gemensamma passen går vi igenom

  • uppvärmning och stretching
  • styrke- och rörlighetsträning
  • klättring, teknik och taktik
  • Red point och mental träning

Alla får ett individuellt veckoschema med styrka, rörlighet och klätterteknik att träna på mellan coachtillfällen som följs upp under perioden.

Pris för coachningen inomhus 4000kr/person vilket inkluderar träningsschema, två individuella coachtillfällen samt 6 gemensamma. Vi håller till på Klättercentret Telefonplan, inträde är ej inkluderat.
 
När vi tränat tillsammans under vintern är det så dags att tillämpa det vi lärt oss under en resa till Kalymnos. Detaljerna för resan är ännu inte helt klara men de kommer innehålla 6 dagars klättring med 3 dagars coachning tillsammans med Daniela vid klippan samt individuell feedback på kvällen.

Tidpunkten för resan är preliminärt 12-19 Maj. Priset för resan är preliminärt cirka 6500-7500 per person och då ingår coachning, boende och bilhyra. Flygresa och måltider ingår ej. Detaljerna för resan är ännu ej klara och datum och pris återstår att fastställa.

Anmäl dig här  https://goo.gl/forms/g9tvnDgejmM7FHe62 så fort som möjligt. Max 8 deltagare, först till kvarn gäller!

När vi fått in anmälningar så att vi vet att coachning och resa blir av så kommer vi att bekräfta din plats. Vi vill då ha en bindande anmälningsavgift på 1500 :-.

Slutbetalning sker i februari-mars.

Vid frågor kontakta Olle på olle@bergsidan.se

Hoppas vi ses!